Tackers van topmerken| Tackerplein.nl

Tackers van topmerken| Tackerplein.nl

Tackerplein.nl is de specialist in hechttechniek. In onze webshop bieden wij verschillende typen tackers en daarbij behorende accessoires. We hebben een breed assortiment aan tackers van verschillende topmerken, zoals Max, Haubold en Senco. U kunt in onze webshop terecht voor verschillende typen tackers, bijvoorbeeld afwerknagel tackers, lichte niettackers en tackers voor stripnagels. Heeft u advies nodig bij het uitzoeken van een tacker? Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste tacker of bevestigingsmaterialen.

Topmerken tackers online bestellen

In onze webshop vindt u tackers van de beste merken. Hierdoor zijn de tackers van topkwaliteit en hebben ze een lange levensduur. Bij Tackerplein.nl realiseren wij ons dat professionals willen werken met de beste apparatuur. Daarom leveren wij topmerken aan bijvoorbeeld timmerfabrieken, aannemers en afbouwbedrijven. Wij vinden het zeer belangrijk dat klanten werken met kwalitatief goede tackers waar men op kan vertrouwen. Door ons brede assortiment past een tacker van Tackerplein.nl bij uw klus. Twijfelt u over de tacker die bij u past? Onze specialisten kunnen u van deskundig advies voorzien. Bekijk de tackers van de topmerken in onze webshop en bestel vandaag nog online de tacker die bij u past.

Onderhoud en reparatie door Tackerplein.nl

Wij verzorgen naast de levering van topmerken zoals DeWalt, Duo Fast en Paslode ook het onderhoud en reparatie aan uw tacker. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen onze vakmensen u snel en vakkundig van dienst zijn. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor wanneer uw tacker onderhoud nodig heeft. Dit kan door ons een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen via 0546- 4920740. Heeft u snel een tacker nodig voor een bepaalde klus? Geen probleem, wanneer u bij ons vóór 13.00 uur een tacker bestelt, dan heeft u de bestelling de volgende dag bij u in huis of op de zaak. Daarnaast betaalt u geen verzendkosten bij besteding van €150,- of meer en betaalt u online altijd veilig en vertrouwd.

Reacties zijn gesloten.